om-oss

Om Torgard Monument

Øyvind Evenhus har mange års erfaring som steinhogger, blant annet fra S. Sigvartsen Steinindustri i Oslo, og Natursten-Senteret i Trondheim. Han har drevet Torgard Monument på hjemgården i Åsen, 6 mil nord for Trondheim, siden 2006.

Steinhoggeryrket er et håndverk med historisk sus. Og selv om man i dag i utstrakt grad tar maskiner til hjelp, ligger det lange tradisjoner til grunn når et gravminne skal utformes. Det er disse tradisjonene Øyvind Evenhus drar veksler på i sitt arbeid.

Etter å ha vendt tilbake til hjemgården etter flere år i Oslo, bygget han om grisefjøset til verksted i 2006. I dag er bedriften en fullsortimentsleverandør innen gravsteiner og tilbehør, og tilbyr også vedlikehold av eksisterende gravminner. I tillegg til internett katalogen, finnes om lag 50 gravsteiner utstilt i lokalene på Åsen.

Vi tar oss av alt som vedrører ditt gravminne; fra bestilling og produksjon, og til montering på gravsted. Dersom din kirkegård krever en spesiell søknad, er dette en del av jobben. Fleksibilitet er en viktig del av servicen hos Torgard Monument. Vi har ingen fast åpningstid, selv om det er noen på verkstedet det meste av dagen dersom du skulle ønske å bare stikke innom. Du kan også avtale besøket på forhånd, også i helger og på kveldstid, og vi gjør det vi kan for å møte dine behov.

Vi monterer nye gravsteiner og utfører servicearbeid blant annet ved kirkegårdene på følgende steder: Frosta, Ekne, Alstadhaug, Markabygda, Levanger, Ytterøy, Vinne, Stiklestad, Verdal , Vuku, Røra, Inderøy, Sakshaug, Mære, Steinkjer, Sparbu, Henning, Kvam, Egge, Følling, Beitstad, Malm, Verran, Åsen, Skatval, Stjørdal, Værnes, Lånke, Hegra, Skjelstadmark, Meråker, Selbu, Tydal, Hommelvik, Malvik, Ranheim og ved alle i kirkene i Trondheim.

Torgard Monument har også egen godkjenning for å montere gravsteiner på kirkegårder i Trondheim kommune.

Ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å finne det riktige gravminnet for din avdøde.